Ik schrijf jouw verhalen!

Duidelijke taal. Daar houd ik van. Zinnen die doen wat ze moeten doen. Kun je hulp gebruiken om over te brengen wat je wilt vertellen? Ik help je graag!

wat is jouw verhaal?

Ik geef je graag de woorden die je zoekt.

Bezinnen

Ik help jou te vertellen waar jij of jouw organisatie voor gaat en staat. Je ontdekt het met een prikkelende werkvorm, of een scherpe vraag én een helder advies.

Zinnen

Ik schrijf wat jij bedoelt. Een speech die je gevoel onder woorden brengt. Een scherpe tekst die past bij jouw positionering. Mijn teksten raken altijd de kern van jouw verhaal.

Zin

Ik vind het belangrijk dat mijn werk zin heeft. Ik ben dol op geniale ideeën, maar een realiteitscheck vind ik minstens zo belangrijk. Waar help ik jou mee? Ik heb er zin in! 

Joanneke heeft het talent om met een paar pennenstreken de essentie van iets - van het leven - te beschrijven

yldau van vliet

Er was eens...

Leesvoerrr

Gedichtjes

Bijzonder trots ben ik op de gedichtjes die op diverse geboortekaartjes staan.

Kletskoek

Kletskoek schreef ik voor alle gekke, ontroerende en mooie uitspraken van je kinderen.

Sestra

Bij Sestra blog ik over thema's als groeien, zijn, ontwikkelen en verlangend leven.

Agenda

De Sestra-agenda van 2020 mocht ik schrijven. Met als thema: verlangen. Planner en inspiratiebron in een.

kraamjournal

Ik schreef enkele columns in dit prachtige boek voor (aanstaande) moeders.

Power to the mama's

Geregeld schrijf ik een blog over moederschap, opvoeden, geloof en een hoop liefde.

Pageturners

Tijd voor een nieuwe bladzijde in jouw verhaal.

disc_analyse_joanneke

In welke omgeving kom jij tot bloei? Hoe geef jij kleur aan het leven? Als jij graag het het maximale uit je communicatie met anderen haalt, dan is het handig…

Verder lezen

Over jezelf of je organisatie vertellen is hartstikke moeilijk. Soms komt dat omdat je bescheiden bent soms omdat het lastig is om even afstand te nemen. Eigenlijk moet je als…

Verder lezen

workshop-bezinnen-identiteit

Tijdens de workshop ‘your cup of tea’ ontdek je wat jouw drijfveren zijn. Waar je voor gaat in het leven, wat voor jou echt belangrijk is en welke karaktereigenschappen je…

Verder lezen

Over Joanneke

Joanneke zoekt altijd naar de kern. Ze vraagt nieuwsgierig door, zoekt naar bezieling én houdt ervan als haar werk effect heeft. Ze werd verliefd op een Fries en Friesland, samen brengen ze daar drie kinderen groot. Benader Joanneke voor frisse werkvormen en creatieve concepten die werken.

Elk verhaal is het vertellen waard

verhalenmakers

doen een boekje open

"Joanneke is een fijne en pure spreekster. Ze brengt de boodschap met een vleugje humor en op zo'n manier dat je blijft luisteren."
"Joanneke dacht met ons mee over onze positionering. En die is hartstikke raak. Vonk werkt aanstekelijk en Joanneke ook!"
"Joanneke ondersteunde onze kerkenraad op inspirerende wijze bij het nadenken over wie we zijn en wat we belangrijk vinden als kerk."
Voorzitter kerkenraad

Contact

Ik denk graag met je mee over wie je bent, waar je voor staat en hoe je dat overbrengt. Ik doe dat met inspirerende werkvormen en scherpe vragen. En ik ben dol op het bedenken van creatieve concepten die effect hebben. 

Benader me gerust met jouw vraag!

Zin communicatie

Eppie Bultsmastraat 3
8923 CZ Leeuwarden

info@zin-communicatie.nl
0651317245

KVK 67364292
IBAN NL39 KNAB 0256 3531 31